Karin Wilson-träff nr 3

Välkommen på tredje mötet för kvinnor verksamma inom/med intresse för skogsindustrin den 10 oktober i Stockholm. Mötet är öppet för alla som vill delta, du behöver inte vara medlem.

Under en eftermiddag och kväll samlas vi för att nätverka, äta middag,  inspireras av och ställa frågor till kvällens gästtalare. Mötet hålls denna gång på Kapitel 8 nära Centralstationen. Mötet är gratis för studenter.

 

Datum: 10 oktober

Tid: 17:30 - 22

Plats: Kapitel 8, Blekholmstorget 30, Stockholm

 

Program

Min resa i skogsvärlden

Hannele Arvonen, vd, Sveaskog

Hannele Arvonen delar med sig av sina erfarenheter från en lång karriär i skogsindustrin.

 

Inspirationsföredrag om ledarskap:

Ta skit och gör det till guld

Annika R Malmberg, författare och föredragshållare

Annika har över 25 års erfarenhet som utbildare och talare. Hon är VD för Hamilton Group, framgångsexpert och författare. Annika visar på ett träffsäkert sätt att människor är olika, uppskattar olika saker och att mitt sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Och hur vi kan agera för att underlätta samarbete, förståelse och kommunikation. Både på jobbet och hemma.

 

Moderator: Lydia Capolicchio

 

Registrering och faktura


//SPCI

Gästbok