SPCIs Tjejträff 2017

Den 12 oktober bjuder SPCI i samarbete med föreningen KVIST (Kvinnor i skogsindustrin) till träff i Svenskt Näringslivs Hus i Stockholm för kvinnor verksamma inom eller med intresse för skogsindustrin. Kom och lyssna på inspirerande föredragshållare och nätverka med kollegor i skogsindustrin!


Nätverka med SPCI och KVIST i höst! Den 12 oktober träffas vi i Stockholm och låter oss inspireras av bl a Angela Ahola, doktor i psykologi.

 

"Skulle du vilja ha dig själv som kollega?"


Svaret är kanske inte så självklart. Ibland är du fullkomligt briljant, charmig, effektiv, luktar gott och får alla att må bra. Och ibland är du raka motsatsen. Varför blir det så här? – och kan du göra något åt saken? Möt Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende.

Om Angela

Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken "Konsten att göra intryck" (Natur och Kultur). Dessutom driver hon startup:en Tosify. Hon har gästat tv-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Finlands motsvarighet till Efterlyst och Breaking News med Filip och Fredrik, samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.

 

Paneldiskussion: Kvinna i skogsindustrin


Moderator: Lydia Capolicchio

Panelen delar med sig av erfarenheter kring hur det är att som kvinna arbeta i skogsindustrin. Allt från ledarskaps- och jämställdhetsfrågor till hur man får livet att gå ihop i allmänhet diskuteras.

I Panelen:

Eva Karlsson Berg är Senior Vice President, Central Market Area på Sveaskog.

Ingrid Engström är Production Manager Board Mill på Stora Enso Skoghalls Bruk.

Maija Bigestans är Market Intelligence Manager på BillerudKorsnäs och en av grundarna till Industripodden.

Angela Ahola, doktor i psykologi och entreprenör (se ovan).

 

Programpunkter:

16:00 Registrering och Mingel

17:00 Skulle du vilja ha dig själv som kollega? Angela Ahola, doktor i psykologi, Stockholms Universitet

18:00 Middag & Paneldiskussion: Kvinna i skogsindustrin

Preliminärt program. Programpunkter kan komma att ändras.

 

Vem får delta?

 

Evenemanget är öppet för alla som arbetar inom eller intresserar sig för skogsindustrin. Du behöver inte vara medlem i SPCI eller KVIST.

Till anmälningsformulär

 

 

Varmt välkomna!

 

 

SPCI

 

SPCIs Tjejträff organiseras av SPCI och produceras av AB Svensk Papperstidning.


 

 

 

 

 


Gästbok