SPCI & Friends at Gröna Lund 2015 i bilder

Ett stort tack till alla som medverkade på SPCI & Friends den 26 maj 2015!
Ca 3000 personer deltog i branschdagen som bjöd på ett fullspäckat program med inspirerande föredrag på tre scener, nyskapande mötesplatser, utmanande tävlingar och fri åkning i Gröna Lunds åkattraktioner.

 

En Bransch i Utveckling var det övergripande temat och som deltagare kunde man lyssna på allt från mode till energieffektivisering.

På kvällen samlades publiken framför Stora Scenen och hejade ivrigt på SPCIs styrelse och sponsorer som bjöd på sig själva i en sångtävling ledd av Gröna Lunds programchef Kenny Mattson. Lena Ph och Orup gjorde ett exklusivt och bejublat framträdande och fick Grönan att brista ut i allsång. Natten avslutades på Tyrol med liveband och dans in på småtimmarna.

Föreningen SPCI har under de senaste åren arbetat hårt för att göra mötesplatserna för skogsindustrin mer tillgängliga och på så sätt stärka nätverket i branschen. De traditionella konferens- och utställningsformaten har fått maka på sig för att ge plats åt en mer dynamisk mötesplats där deltagarna har en större frihet att välja vad de vill ta del av. Öppna konferenslokaler i annorlunda och inspirerande miljöer, där folk kan gå in och ut under pågående föredrag, samt ett programinnehåll med många paneldiskussioner där samtalet är i fokus, har blivit ett rejält lyft för konferensen.

En viktig del i detta är att företagen i branschen tillsammans med SPCI format den gemensamma mötesplatsen. Vi har nu lyckats åstadkomma något som inte gjorts i någon annan bransch i Sverige och vår ambition är att fortsätta skapa innovativa mötesplatser som engagerar och inspirerar de verksamma inom skogs-, massa- och pappersindustrin.

 

 

 

Klicka här för fler bilder

 

 

Ett stort tack till våra sponsorer:

 
 

 

 

...samt utställare och övriga företag som på ett eller annat sätt stöttat SPCI & Friends:

 

Munksjö
Nordic Paper

Bim Kemi
Eurocon
Inspecta
MOPSsys
MoRe Research
Nordkalk
NEF
Omya
Sveaskog
Siemens
UMV Coating
Domsjö
Metso
Nalco
Sulzer Pumps
Trinseo


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

arrangerades av:

 

SPCI Svenska Pappers- och Cellulosaingeniörsföreningen

Svensk Papperstidning - Branschtidningen för massa- och pappersindustrin sedan 1898

 

Kontakt:

Marina Asp

+46-(0) 8 783 84 86

marina.asp@spci.se

Camilla Sinivaara

+46-(0) 8 783 82 54

camilla.sinivaara@spci.se

Minglbilder


Gästbok