DNV söker revisorer inom ledningssystem för massa-, pappers- och processindustrin

1 okt 2012

 

DNV Business Assurance växer och behöver fler revisorer inom certifiering av ledningssystem. Vi söker dig med erfarenhet från arbete inom något, eller gärna flera, av områdena miljö, energi, arbetsmiljö och kvalitet. Extra nyfikna är vi på dig som har arbetslivserfarenhet från processindustrin, till exempel som  process-, drift-, energi- eller kemikalieingenjör. Du brinner för förbättringar och uppskattar ett systematiskt arbetssätt.

 Som revisor hos DNV Business Assurance möter du många olika och spännande företag och människor. Du bidrar positivt till utvecklingen av kundernas verksamhet och bygger relationer som bygger på förtroende och värdeskapande. Det är ett självständigt, omväxlande och utvecklande arbete. Men också utmanande - det kräver din största uppmärksamhet och att du gör ditt bästa, varje dag, hos varje kund.

Du är en del av vårt revisorsteam med många, trevliga och kompetenta kollegor i Sverige och globalt. Vi sticker inte under stol med att arbetet som revisor innebär många resdagar och hotellövernattningar. Enligt våra engagerade revisorer uppvägs det dock med råge av mötet med kunderna, den breda kunskapsbas de bygger upp och dynamiken i de växlande revisorsteam de är en del av.

Läs intervjuer med några av våra revisorer på vår hemsida

 

Anställd eller underleverantör?

Som anställd arbetar du som heltidsrevisor hos oss. Vill du hellre bli underleverantör går det utmärkt att kombinera med annat arbete t ex konsultuppdrag (vi planerar så att du behåller ditt oberoende och inte konsultar och reviderar hos samma företag).

Kvalifikationer

• Högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande
• Minst fyra års arbetslivserfarenhet inom två områden (t ex kvalitets-, miljö, energi eller arbetsmiljöarbete) eftersom alla våra revisorer måste kunna bli kvalificerade/godkända för minst två standarder
• Erfarenhet av revision (extern och/eller intern) ser vi som en merit. Har du inte det har vi såklart alla möjligheter att lära upp dig om allt övrigt stämmer.

• B-körkort

Ansökan

Skicka din ansökan inklusive ett utförligt CV till jobba@dnv.com. Märk ansökan ”Revisor”. Kontakta Cecilia Thor, 070-535 66 82 och Doris Forsberg, 070-348 29 09, om du har frågor.

DNV Business Assurance är ett av världens ledande certifieringsorgan. Med våra tjänster hjälper vi våra kunder att vinna förtroende hos sina intressenter och att lägga grunden för en hållbar verksamhet. Med fler än 70 000 certifikat utfärdade världen över, står vårt namn för ett starkt engagemang inom säkerhet, kvalitet och miljö. Våra 1600 medarbetare jobbar lokalt för våra kunders framgång i den ständigt föränderliga globala marknaden. DNV Business Assurance är en del i, och ägt av, DNV (Det Norske Veritas), en oberoende stiftelse grundad 1864.

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012