Projektingenjör / Mek Rör

7 aug 2012

Projektingenjör / Mek Rör

 

Arbetsgivare

Fiskeby Board AB

Rekryteringsområde

Tjänstemän

Uppdragstyp

Rekrytering

Område

Produktion/Processindustri

Ort

Norrköping

Platser

1

Sista ansökningsdag

2012-08-31

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Projektingenjör

Projektavdelningen rustar för kommande pensionsavgångar och söker nu en projektingenjör.

Vår projektavdelning ansvarar för projektledning, projektering, konstruktion samt ekonomi från förstudie till färdigt dokumenterat projekt. Projekten berör såväl el och instrument, som mek och bygg.Som projektingenjör kommer du att arbeta med projekt inom ny- och ombyggnation i vår befintliga verksamhet. Du får ett stimulerande och utvecklande arbete med hög grad av självständighet samt många kontaktytor. Du kommer att bli en del av en erfaren arbetsgrupp som är mån om att komma framåt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt med förstudier, förprojekt och genomförande av både små och stora projekt inom våra anläggningar för massa- och kartongtillverkning. Arbetet innefattar bland annat projektledning, upphandlingar, dokumentationshantering och framtagande av underlag och kalkyler.

Kvalifikationer

Vi tror att du har högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande samt stor erfarenhet av projektledning och projektering.

Erfarenhet från pappers- och massaindustrin eller annan processindustri är meriterande likväl som erfarenhet av arbete med maskin- och rörkonstruktion samt tryckkärl. Vi ser även att du har goda kunskaper i engelska samt AutoCad och MS Office.

Som person är du kreativ i ditt problemlösande och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. I din roll som ledare har du förmågan att engagera och motivera samt ge ledning och stöd till andra människor.

Det är viktigt att hitta medarbetare med rätt kompetens och personliga egenskaper för tjänsten. Vi välkomnar därför alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Hans Hagdahl, Fabrikschef kartong, tel. 011-15 58 13

Åke Pettersson, Personalchef, tel. 011-15 57 48

Fackliga kontaktpersoner:

Robert Pettersson, Ledarna, tel. 011-15 59 86

Bo Årevall, Unionen, tel. 011-15 58 40.

Ansökan

Vi samarbetar med Unik Resurs i denna rekrytering. Sök tjänsten, senast den 31 augusti, på Unik Resurs hemsida, ansök gärna redan idag.

Inga intervjuer görs under juli månad

Ansvarig rekryterare på Unik Resurs; Marie Gabrielsson 070 – 941 03 27

Till Unik Resurs hemsida

 

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012