Bestrykningsingenjör

7 aug 2012

 

 

 

Bestrykningsingenjör

 

Arbetsgivare

Fiskeby Board AB

Rekryteringsområde

Tjänstemän

Uppdragstyp

Rekrytering

Område

Produktion/Processindustri

Ort

Norrköping

Platser

1

Sista ansökningsdag

2012-08-31

 

Arbetsuppgifter

Utvecklingsingenjör, bestrykning

 

Vi söker en bestrykningsingenjör med ansvar för vår kartongs ytegenskaper.

 

Arbetsuppgifter

 

Bevaka extern utveckling inom bestrykningsområdet samt föreslå aktiviteter och projekt utifrån detta. Följa reklamationer och kvalitetsutfall med avseende på smetrelaterade egenskaper samt föreslå förbättringsaktiviteter utifrån detta.

Driva utvecklingsprojekt från plan till överlämnande. Vid behov delta i kommittéverksamhet hos branschorganisationer. Medverka vid problemlösning och vid behov ge tekniskt stöd hos kunder och till vår produktionsavdelning. Kommunicera med kunder och leverantörer.

 

Kvalifikationer

 

Vi tror att du har akademisk examen med naturvetenskaplig inriktning, gärna kemi.

Vi ser det som meriterande om du har specialistkunskap om bestrykning vid kartongbruk alternativt erfarenhet av arbete inom produktion eller utveckling vid pappersindustri. Meriterande är även arbete med kemikalier eller utrustning för bestrykning med erfarenhet från olika pappersbruk alternativt arbete inom produktion eller utveckling vid kartongkonverteringsföretag.

Du är självgående med kraft och förmåga att hålla sig ajour med utvecklingen hos leverantörer och kunder och att omvandla detta till förslag på interna projekt. Du är noggrann och uthållig samt har förmåga att planera och genomföra provkörningar samt sammanställa resultat i rapporter. Du ger förslag till förändringar vid behov samt är drivande och kommunikativ.

Det är viktigt att hitta medarbetare med rätt kompetens och personliga egenskaper för tjänsten. Vi välkomnar därför alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

 

 

Mer information

För mer information är du välkommen att kontakta:

Corrina Fogelberg, Utvecklingschef, tel. 011-15 59 03

Åke Pettersson, Personalchef, tel 011- 15 57 48

Fackliga kontaktpersoner:

Bo Årevall, Unionen, tel 011- 15 58 40

 

Ansökan

Vi samarbetar med Unik Resurs i denna rekrytering. Sök tjänsten, senast den 31 augusti, på Unik Resurs hemsida, ansök gärna redan idag.

Inga intervjuer görs under juli månad.

Ansvarig rekryterare på Unik Resurs; Marie Gabrielsson 070 – 941 03 27

 

Till Unik Resurs hemsida 

 

 

 

 

Fler annonser i denna kategori

7 aug 2012