Försäljningschef - Cellwood Machinery AB

16 maj 2011

Cellwood Machinery AB är ett företag inom Cellwood gruppen. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för pappers och massaindustrin med inriktning mot returpappersbruk samt inom bioenergiområdet. Vi är världens ledande tillverkare av dispergeringsanläggningar vilket är ett av processtegen i papprets väg från avfall till ny produkt. Vår exportandel är 95 % med hela världen som marknad. Cellwood Machinery AB finns i Nässjö och har 40 anställda och omsätter ca 200MSEK

www.cellwood.se

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Då nuvarande VD/försäljningschef får ett utökat ansvar inom Cellwoodgruppen söker vi nu en ny försäljningschef.Som försäljningschef ansvar du för att driva försäljnings- och marknadsstrategierna men har också ett operativt ansvar gällande att utveckla affärerna hos våra kunder och på nya marknader. Du kommer att ansvara för en organisation på ca 10-12 personer samt ha ett övergripande ansvar för 48 agenter världen över.

Som försäljningschef har du en nyckelposition med personal- och budgetansvar. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Arbetet kräver ca 60 resdagar i en internationell miljö.

Du är en driven internationell affärsman och har förståelse för tekniskt avancerade produkter och lösningar, meriterande är erfarenhet av pappersindustrin eller maskinleverantörsledet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med distributörer/agenter.

Vi söker dig som är en driven och engagerad ledare som kan vidareutveckla försäljningen och bidra till företagets fortsatta framgång.

VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och specialister. Vi önskar din ansökan via www.vem.se senast den 31 maj. För mer information besök vår hemsida alternativt kontakta Anna Bertilsson, 036-16 33 80 eller Henrik Lefvert VD Cellwood Machinery, 0380-760 90.

Klicka här för platsannons i pdf-format

 

 

Fler annonser i denna kategori

7 aug 2012