Avdelningschef Kem/Kaust - Södra Cell Värö

2 jul 2019

Vill du arbeta hos en attraktiv arbetsgivare och vara en del av vår goda kultur? Vi söker dig som framgångsrikt vill leda vår moderna avdelning för Kem/Kaust på vårt massabruk i Värö.

 

Dina arbetsuppgifter

Som avdelningschef ansvarar du för och har stor frihet gällande avdelningens utveckling och produktion. Avdelningen har hand om en del av återvinningen av kemikalier i processen och står även för våra system för vattenbehandling. Avdelningen är välinvesterad och med senaste tekniken. Du har budgetansvar och leder arbetet kring optimering, arbetsmiljö och process- och investeringsfrågor. Du har personalansvar för tre medarbetare och ett nära samarbete inom vår drift- och underhållsorganisation samt med leverantörer och konsulter. Tjänsten är en del av vår produktionsledning och produktionschefen är din närmaste chef.

Din erfarenhet

Som person är du är strategisk, stabil och resultatinriktad. Du är smidig och positiv i din kommunikation och har ett genuint intresse för människor. Du litar på din förmåga att hantera tekniska utmaningar och uppskattar att det alltid finns mer att lära. För jobbet behövs självklart ett stort intresse av förbättring och förändringsarbete och du är en person som fokuserar på möjligheter och lösningar. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser att du haren ingenjörsutbildning på högskolenivå gärna med inriktning på maskin eller kemi, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/ Vi hoppas på många kvinnliga sökanden för vi strävar efter en jämn könsfördelning. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placering Södra Cell i Värö i Varbergs kommun.

Låter det intressant? Kontakta Magnus Johansson, produktionschef för frågor om tjänsten, tfn 0340-63 35 10 eller Monica Kempe Engh, HR-partner för frågor om rekryteringen, tfn 0340-62 81 12.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 11 augusti 2019.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra #sodraivaro

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 

Ansök om tjänsten på Södras hemsida

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012