Utvecklingsingenjör - Södra Cell Värö

11 apr 2019

 

Utvecklingsingenjör - Södra Cell Värö

 

Vill du arbeta i en långsiktig och framgångsrik verksamhet med stark framtidstro? Södra Cell i Värö är ett av världens modernaste massabruk. Vi på Södra mottog 2018 utmärkelsen som Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, något vi är mycket stolta över. Ta chansen och bli en av oss då vi nu söker en ny kollega till vår processteknikavdelning.

 

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör på vår processtekniska avdelning erbjuds du ett spännande jobb där du kommer arbeta i nära samarbete med produktionsorganisationen för att vidareutveckla och optimera vår produktionsprocess. Du blir en länk mellan processutveckling och produktion och kommer förutom en mängd interna kontakter även ha en del externa kontakter. Det är en viktig roll när vi ska ta fram den fulla potentialen i vår fabrik.

Du kommer jobba mot ett specifikt processavsnitt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Genomföra processutredningar
  • Ta fram förbättringsförslag
  • Driva förbättringsgrupper
  • Assistera driften i att följa upp avdelningens prestation

Arbetet bedrivs delvis i projektform med projektgrupper som består av tvärfunktionella kompetenser som innehas av såväl interna medarbetare som externa konsulter. Det kan även bli aktuellt att vara delprojektledare i större projekt.

Din erfarenhet

För att trivas hos oss och lyckas i rollen har du en förmåga och vilja att arbeta med ständig förbättring och utveckling. För att lyckas med det är det avgörande att du är en väldigt god kommunikatör och på riktigt förstår vikten av att skapa bra relationer, både internt och externt, då arbetet bygger på tätt samarbete med övriga organisationen. Detta kräver goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är viktigt att du skapar dina egna nätverk och på ett målmedvetet sätt driver ditt arbete framåt på eget initiativ. Arbetsmiljön står högst i fokus för oss så du behöver vara säkerhetsmedveten och bidra till en god stämning så vi alla trivs och har roligt på jobbet då vi är övertygade om att det ökar produktiviteten.

Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande, gärna inom kemi, maskin, process eller energi. Har du kompetens inom massateknik eller erfarenhet från processindustri är det meriterande men huvudsaken är att du är en person som vill utvecklas med företaget. Södra tror att lönsamheten ökar om vi speglar samhället i övrigt och vill därför ha en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Södra erbjuder

Södras gemensamma värdegrund är värdeskapande relationer, långsiktigt agerande. Vår värdegrund är viktig i vårt dagliga arbete och ska genomsyra allt vi gör. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss och vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Du kan läsa mer om några av våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering

Placeringsort är Väröbacka och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Kontakta Dan Oscarson, Processteknisk chef, tfn 0340- 63 34 43 för frågor kring tjänsten eller Kim Lundberg, HR-Partner, tfn 0340-62 81 17 för frågor kring rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 28 april 2019. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

För mer information och ansökan, gå in på:

https://www.sodra.com/sv/karriar/lediga-jobb/2279307_sv/

 

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012