Produktchef inom Automation i Energisektorn - Heat Management

13 feb 2019

Heat Management är ett svenskt företag som arbetar med energieffektivisering. Fokus ligger inom automatiserad intelligent online-sotning som optimeras med hjälp av Big Data teknologi vilket betyder att kunden med hjälp av system från Heat Management kan optimera sin anläggning under drift. Företaget arbetar med flera patenterade och banbrytande högteknologisystem som effektiviserar pannor under drift. Med en komplett produktportfölj erbjuds kunderna ett flertal lösningar dels för att lösa akuta problem, dels för att online optimera driften. Företagets kunder är bland annat värmekraftverk,avfallsförbränningsanläggningar, kemiindustrier, massabruk, sågverk och företag inom den marina sektorn. Heat Management har en stor del avden svenska marknaden och planerar nu för att växa både i Sverige och internationellt. Läs mer om företaget på www.heatmanage.com

 

Produktchef inom Automation i Energisektorn

 

Har du ett driv och engagemang att vilja utveckla nya och befintliga produkter?

Då kan vi erbjuda en spännande och utmanande roll i ett svenskt företag som arbetar globalt.

Vi söker nu en Produktchef till Heat Management i Sundbyberg med ansvar för produkten ”optimerad ångsotblåsning”.

Ångsotblåsning är en metod som används i de flesta kraft-/värmeverk samt sodapannor på pappersmassabruk.

Rollen innebär att du är ansvarig för den tekniska lösning och dess utveckling, samt medverkar på plats hos kunder i genomförandet av leverans och även i uppföljning av funktion. Du kommer också att vara del i framtagandet av innehåll till marknadsföring och tekniskt innehåll i offerter. Du samarbetar med alla funktioner i bolaget och även med våra underleverantörer.

Du har en teknisk utbildning från högskola och har kunskap och erfarenhet inom automation och gärna har jobbat inom energisektorn. Goda kunskaper inom PLC- och/eller DCS-system såsom Valmet DNA, Allen-Bradley, ABB eller Siemens är meriterande.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och målinriktad och du har ett brinnande teknikintresse. Du är en duktig relationsbyggare som kan arbeta framgångsrikt, både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett team som kännetecknas av glädje och framåtanda. Vi erbjuder också en inspirerande arbetsmiljö centralt i Sundbyberg. Välkommen till oss!

 

Låter det som ett intressant och utmanande jobb för dig?

Kontakta gärna VD Ulrika Reimer eller CTO Martin Ellebro +46 8 6613310 för frågor.

Vi intervjuar löpande. Skicka din ansökan till info@heatmanage.com

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012