Marknadsinriktad tekniker - Axchem Nordic

17 jan 2019

Axchem Nordic AB erbjuder innovativa produkter av högsta kvalitet med mycket konkurrenskraftiga ekonomiska förutsättningar och säkerställer de mest tillförlitliga produktkällorna.

Försäljningen omfattar process, funktion samt specialkemi där vi även arbetar med andra stora globala kemikalieproducenter. Axchem Nordic AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och vi behöver ta vårt nästa steg och öka marknadsnärvaron.

Vi växer och söker en Marknadsinriktad tekniker

 

För att kunna fortsätta leverera uppskattad service och innovativa lösningar till våra kunder behöver vi förstärka vår organisation med en marknadsinriktad tekniker.

Med ansvar för att upprätthålla och utveckla befintlig verksamhet i linje med överenskomna mål samt skapa nya möjligheter för Axchem Nordic AB och våra kunder. Vårt produktområde innefattar hela våtändeskemin, där vi har ett stort produktsortiment med innovativa och konkurrenskraftiga produkter. Vi kräver att du arbetar med en helhetssyn på kundens processer och behov, vilket ställer höga krav på din tekniska kompetens och lyhördhet.

Vi söker en person som kan bidra med processkemiska kunskaper och erfarenheter som skulle göra stor nytta på pappers-och/eller kartongbruk. Som person är du drivande, resultatinriktad och ansvarstagande. Du är systematisk och har en god teknisk förståelse för processer samt arbetar med hög grad av självständighet.

Personen som tar sig an denna roliga och utmanande roll måste vara beredd att vara en hel del på resande fot i Skandinavien. Vi ser helst att du är stationerad på hemmakontor i mellan/norra Sverige.

Om du känner dig kallad, sänd in en ansökan snarast möjligt till:

info@axchem-nordic.com

Vi utvärderar alla ansökningar löpande.

 

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012