Maskin- eller elektroingenjör med erfarenhet från massa- och pappersindustrin – FM Global

4 sep 2018

MASKIN- ELLER ELEKTROINGENJÖR

ERFARENHET FRÅN MASSA OCH PAPPER ELLER KRAFT & VÄRMEINDUSTRI.

ARBETSGIVARE: FM GLOBAL

PLATS: HEMMAKONTOR ELLER STOCKHOLMSKONTOR

LÖN: INDIVIDUELL BEROENDE PÅ ERFARENHET

ANSTÄLLNINGSFORM: TILLSVIDARE

En karriär på FM Global kommer att bygga vidare på din erfarenhet inom drift, underhåll eller idrifttagning i massa och papper eller kraft och värmeindustrin. Ansökanden behöver ha minst 5 års industrierfarenhet och kommer efter anställning att kompletteras med specialistutbildning inom pann- och maskinrelaterade risker.

Du kommer att utföra systematiska utvärderingar av anläggningar för att analysera maskinrisker och identifiera den maskinutrustning som har störst risk för haveri. Du kommer att arbeta med några av de största industrianläggningarna i Norden och erbjuda lösningar för att förstärka kundens maskinintegritet och tillförlitlighet och därigenom öka verksamhetens motståndskraft mot skador.

FM Global är ett ledande försäkringsbolag för kommersiell och industriell egendom/driftstörningar. Mer än en tredjedel av FORTUNE-1000 bolagen har valt att ingå partnerskap med FM Global för tekniskt baserad riskmanagement och försäkringskydd. I över 175 år har kunder arbetat tillsammans med FM Global för att utveckla robusta skadeförebyggande och försäkringstekniska lösningar, så att deras verksamhet står skyddade mot maskinhaveri, brand, naturkatastrofer och andra former av egendomsrisker.

Du kommer att arbeta från ditt hemmakontor eller vårt kontor i Stockholm och besöka kunder i Sverige, men även i andra länder (främst norden) vid behov. Specialistutbildning kommer att ske vid vår unika utbildningsanläggning i USA samt genom utbildning på arbetsplatsen med en mentor. Ansökanden måste tala flytande svenska och engelska. Du behöver också ha utmärkta kommunikations- och förhandlingsegenskaper.

Alla ansökningar skall skrivas på engelska.

Sista ansökningsdag:  30 september 2018

 

Intresserad? Ansök via vår hemsida www.fmglobal.com/careers

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012