Processingenjör - Frontway

12 jun 2018

 

FrontWay AB utvecklar programvaran PaperFront®. Vi säljer programvara eller tjänster baserade på denna. Företaget grundades 2004, och vi har idag kunder i Sverige, Europa, USA och i Kina. PaperFront® är ett simuleringsprogram som används för processoptimeringav material, energi och kvalitet.

 

Processingenjör

 

Det går bra för FrontWay och vi har därför behov av ytterligare en processingenjör, med fokus på papperstillverkning.

Våra kunder av idag vill ha mer processnära utredningar, kopplade till den unika och kraftfulla programvara vi har utvecklat. Vi är idag ensamma på marknaden att kunna erbjuda sådana tjänster och vi har en större och större efterfrågan på detta.

Det är en fördel om Du gillar att göra affärer. Det är ett måste att Du är intresserad av de funktionslösningar som går att skapa med simulering samt system- och processutveckling i kombination.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra kunder och vår egna personal. Vi tror Du är i 30-40-årsåldern och van att åstadkomma resultat. Du är utbildad civilingenjör inom antingen kemi-, massa/papper eller maskinteknik.

Vi är idag 4 personer. Tjej eller kille, det viktiga är att Du passar in hos oss. Kunskaper i engelska är ett måste och har Du ytterligare ett språk är det ett klart plus. Resor förekommer i viss omfattning.

Om Du har några frågor så är Du välkommen att ringa Anders Nilsson, 0708-155812.

Ansökan och meritförteckning/betyg skickar Du till anders.nilsson@frontway.se

Vi vill ha Din ansökan senast den 1:a augusti.

 

FrontWay AB, 601 86 Norrköping

www.frontway.se

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012