Teknisk säljare, 2 tjänster - BIM Kemi

16 mar 2018

BIM Kemi grundades 1973 av Peter Wållberg och är idag ett familjeföretag specialiserade på kemibaserade lösningar för pappers- och massaindustrin. Fyra gånger har BIM kemi blivit listade bland Europas 500 snabbast växande entreprenöriella bolag och med över 200 anställda världen över är vi idag ett högst forskningsintensivt bolag. Vårt huvudkontor ligger i Stenkullen, nära Göteborg, där du också hittar vår centrala R&D-avdelning, vårt kundservice labb och en av våra 5 produktionsenheter. Vi är stolta över vår BIM-anda, där engagemang, hårt arbete, innovation och kundnärhet står i fokus. Nu expanderar vi och rivstartar 2018 och är på jakt efter två drivna Tekniska Säljare till både Södra Sverige och Norrland.

 

Teknisk säljare - 2 tjänster

Norrköping och Södra Sverige / Norrland

 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kemiska lösningar inom massa- och pappersindustrin och på ett förtroendegivande sätt kan presentera dessa för dina kunder!

Som Teknisk Säljare på BIM Kemi är din uppgift värdeskapande och långsiktig försäljning. I rollen får du:

  • Ta dig an befintliga kunder och även bearbeta potentiella kunder.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen, allt från prospektering och kartläggning till att föreslå potentiella lösningar för kunden.
  • Göra kemiska analyser och mäta samt följa upp kundens flöden.
  • Leda och driva små och stora projekt. Det kan handla om att lösa ett specifikt problem till att optimera och effektivisera processen eller utveckla kundens massa- och papperskvaliteter.

 

Tidigare erfarenhet av massa- och pappersindustrin är önskvärt. Du har kanske arbetat som processingenjör eller med försäljning mot branschen. Du är systematisk och har en god teknisk förståelse för processer.

För frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Maria Jern 0702-37 82 82 eller HR assistent Anna Axelsson 0732-70 01 39.

Välkommen med din ansökan senast den 19 april till: anna.axelsson@bimkemi.se

 

 

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012