Senior Forsknings- och utvecklingsingenjör till Bioraffinaderiet - Domsjö Fabriker

23 okt 2017

Senior Forsknings- och utvecklingsingenjör till Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker

 

Brinner du för forskning, utveckling och innovation? Uppskattar du teamarbete och har ett genuint engagemang för att förstå och utveckla tekniska och kemiska processer? Då kan du vara vår nya medarbetare vid DomInnova, vår enhet för forskning och utveckling.

Vi söker en Senior Forsknings- och utvecklingsingenjör. Forskning och utveckling är en viktig förutsättning i arbetet med att höja produkternas värde och förbättra processer med avseende på kvalitet och kostnad. Projekten kan röra såväl produktförbättring som utveckling av nya produkter. Vårt syfte är att stärka verksamheten i såväl Domsjö som de fabriker i Kanada och Indien som även ingår i Aditya Birlas affärsområde Pulp and Fibre. Produktutveckling driver vi tillsammans med dagens och morgondagens kunder och vår forskning sker i nära samarbete med institut och universitet.

Vi tror att du drivs av en utmaning att utveckla och ständigt förbättra. Du uppskattar att djupgående ta dig an problem för att finna nya lösningar. Du har några års erfarenhet från arbete inom cellulosa- eller bioraffinaderiverksam i industri, institut eller akademi. Forskarexamen är önskvärt; licentiat eller doktor gärna inom området cellulosakemi/cellulosateknik, men även andra inriktningar kan komma ifråga liksom Magister- eller civilingenjörsutbildning. Det viktigaste är ett starkt intresse för innovation och utveckling. Vi förutsätter att du har förmåga att knyta kontakter och bygga relationer samt fallenhet och erfarenhet av projektarbete. Eftersom vi är en global aktör uppskattar du resor och behärskar engelska i tal och skrift. Du värdesätter vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för känna arbetsglädje och engagemang. Därför är det självklart för oss att underlätta för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv. Vi stödjer också friskvård och sociala aktiviteter.

Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och välkomnar sökande som ökar vår mångfald.

Låter det intressant? Kontakta gärna Kristina Elg Christoffersson, chef forskning & utveckling, tel 0660-756 78, 070-300 50 55. Facklig information får du av Maria Wallenius, Sveriges Ingenjörer, tel 072-734 08 19.

Välkommen med din ansökan senast 30 november, observera att urval kommer att ske löpande.

Tjänsten söks via www.domsjo.adityabirla.com.

 

 

 

Fler annonser i denna kategori


7 aug 2012