Produktionstekniker PM1 - Smurfit Kappa Kraftliner Piteå

7 jul 2016

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 520 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas. Smurfit Kappa Kraftliner Piteå ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med omkring 45 000 anställda vid ca 360 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på 8.1 miljarder Euro 2014.


Till avdelning PM1 söker vi

Produktionstekniker PM1

 

Vi söker en medarbetare som är intresserad av att självständigt arbeta med produktionsavdelningens utveckling tillsammans med operatörer och övrig produktions- och underhållspersonal. Befattningen ingår i produktionsavdelningen för pappersmaskin 1 (PM1) och returfiberanläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

ansvara för samordning och prioritering av den dagliga verksamheten med fokus på säkerhet, yttre miljö, kvalitet, tillgänglighet och förbättringar

att delta i avdelningens systematiska säkerhetsarbete

ansvara för avdelningens processavsnitt med avseende på avvikelser, analyser och processinställningar

att fungera som en naturlig länk mellan drift och underhåll

ansvara för planering och samordning av underhållsstopp

följa den tekniska utvecklingen när det gäller ny utrustning och metodik inom linertillverkning

Kompetenskrav

Vi söker dig som har 3-årig gymnasiekompetens inom teknik/natur eller motsvarande. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare har arbetat i papper- och massaindustrin. Som person är du tekniskt intresserad, engagerad, strukturerad och drivande. Du trivs med nya utmaningar i en varierande vardag. Du är bra på att förmedla budskap och har god förmåga att leda, motivera och engagera. Du är tydlig i din kommunikation och har en hög integritet. Du behärskar engelska i tal som skrift och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Övrigt

Arbetstid: Dagtid

Anställningsform: tillsvidare, heltid

Tillträde: snarast

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och välkomnar alla sökande med relevant kompetens.

För mer information kontakta avdelningschef Rosa Johansson för närmare information, tel: 0911-97 025. Fackliga kontaktpersoner är Jens Renberg Sveriges Ingenjörer, tel 070-609 06 46, Linda Albiin Unionen, tel 070- 224 36 33, Patrik Johansson Ledarna, tel 070-637 46 71.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2016-08-28 till jobb.kraftliner@smurfitkappa.se

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012