Tekniska Försäljningsingenjörer - BIM Kemi

9 feb 2016

Bim Kemi är ett familjeföretag som grundades 1973. Man utvecklar och producerar specialkemikalier för massa- och pappersindustrin och tillhandahåller ”lösningar” för kunderna, med koncept för avancerad ytbehandling inom utvalda nischer. BIM har sitt huvudkontor i Stenkullen, där även central FOU, kundservicelabb och en av de sex produktionsenheterna ligger. BIM säljer på många länder, men fokus är den europeiska marknaden. Företaget har ca 200 anställda varav 50 i Stenkullen och omsätter ca 500 miljoner kronor.

 

BIM Kemi är i en spännande och expansiv fas och söker nu två

 

TEKNISKA FÖRSÄLJNINGSINGENJÖRER

med erfarenhet från massa- eller pappersindustrin med placering antingen i mellan Sverige eller i västra Sverige.

 

Arbetet som Teknisk Försäljningsingenjör ställer krav på att kunna driva och leda små och stora projekt till BIM Kemis kunder inom massa- och pappersindustrin. Din huvuduppgift blir aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder. På BIM Kemi utgår vi ifrån kundernas behov, varje kund och process är unik och därför skräddarsyr vi applikationer och lösningar utifrån kundens specifika behov. Det kan handla om alltifrån att lösa ett specifikt problem som kunden har till att optimera och effektivisera deras process eller utveckla deras massa och papperskvaliteter.

För att lyckas i det arbetet krävs det att man tycker om att arbeta såväl självständigt som i team, samt att man är systematisk och har en god teknisk förståelse för processer.

Den sökande bör ha ett intresse för affärsmannaskap och utvecklande av kundrelationer. Den sökande skall känna sig bekväm med att kommunicera på alla nivåer i ett företag och skall fungera så väl i blåställ som kavaj. Den största delen av arbetet utförs ute hos kund.

Den vi söker är en person med dokumenterad erfarenhet från massa- eller pappersindustrin.

I din personliga profil finner vi att du är drivande, resultatinriktad, självständig och ansvarstagande. Lämplig arbetsbakgrund kan vara att man arbetat som processingenjör alternativt som teknisk säljare eller projektledare från pappers- eller massabruk. Man kan också ha arbetat som teknisk säljare alternativt som applikationsexpert i maskinleverantörs-segmentet inom branschen. Man kommer antingen att ansvara för kunder i mellersta Sverige eller i västra Sverige. Du behärskar Engelska i tal och skrift.

För rätt person kan vi erbjuda ett:

Självständigt, roligt och varierande arbete, med stor möjlighet att påverka sin egen vardag.

 

För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson tfn +46 708 811 310. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

För att få en hög kvalitet i rekryteringsprocessen vill vi att du skickar in din ansökan via vår hemsida. Börja med att trycka på ansökningsknappen nedan. En bekräftelse på mottagen ansökan skickas alltid till den angivna e-postadressen.

Är det omöjligt för dig att hinna med att registrera dina uppgifter just nu så erbjuder vi en "livlina". Skicka ditt CV och personliga brev till office@finnvedenexecutive.se och ange vilken tjänst du är intresserad av så gör vi registreringen åt dig. Därefter får du en bekräftelse via e-post, inkl. inloggningsuppgifter så att du har möjlighet att kontrollera och uppdatera dina uppgifter.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012