Teknisk Försäljningsingenjör - BIM Kemi

23 apr 2015

Bim Kemi är ett familjeföretag som grundades 1973. Man utvecklar och producerar specialkemikalier för massa- och pappersindustrin och tillhandahåller ”lösningar” för kunderna, med koncept för avancerad ytbehandling inom utvalda nischer. BIM har sitt huvudkontor i Stenkullen, där även central FOU, kundservicelabb och en av de sex produktionsenheterna ligger. BIM säljer på många länder, men fokus är den europeiska marknaden. Företaget har ca 200 anställda varav 50 i Stenkullen och omsätter ca 500 miljoner kronor.


BIM Kemi är i en spännande fas och söker nu

TEKNISK FÖRSÄLJNINGSINGENJÖR

med erfarenhet från massa- eller pappersindustrin till Piteå och Sundsvall

 

Arbetet som teknisk försäljningsingenjör ställer stora krav på att kunna driva och projektleda större införsäljningar till BIM Kemis kunder inom massa- och pappersindustrin. Din huvuduppgift blir aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder på den norrländska marknaden.

För att lyckas i det arbetet krävs det att man tycker om att arbeta självständigt och systematiskt samt att man har en mycket god teknisk förståelse för processer. Den sökande bör ha ett stort intresse för affärsmannaskap och utvecklande av kundrelationer. Den sökande skall känna sig bekväm med att kommunicera på alla nivåer i ett företag och skall fungera så väl i blåställ som kavaj. Då den största delen av arbetet utförs ute hos kund krävs det att man tycker om och är beredd på att resa flera dagar i veckan.

Den vi söker är en person med dokumenterad erfarenhet från massa- eller pappersindustrin. I din personliga profil finner vi att du är drivande, resultatinriktad, självständig och ansvarstagande. Lämplig arbetsbakgrund kan vara att man arbetat som processingenjör alternativt som teknisk säljare eller projektledare från pappers- eller massabruk. Man kan också ha arbetat som teknisk säljare alternativt som applikationsexpert i maskinleverantörs-segmentet inom branschen.

Du behärskar engelska i tal och skrift och tjänsten förutsätter att du bor på pendlingsbart avstånd från Piteå eller Sundsvall.

För rätt person kan vi erbjuda ett:

Självständigt, roligt och varierande arbete, med stor möjlighet att påverka sin egen vardag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Roger Johansson, tfn 0708-81 13 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

Klicka på bilden nedanför för att ladda ner pdf.

 

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012