Applikationsexpert Sverige - Mare

9 feb 2015

 

Mare är Europas största privatägda leverantör av funktions- och processkemikalier till pappersindustrin och annan specialindustri. Huvudkontoret ligger i Milano, Italien. Mare vill kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga service och har egna dotterbolag i Sverige, Tyskland, Österrike, Frankrike,Tjeckien och England. Mare har produktionsenheter i Italien, Österrike, Tyskland och Sverige. Marenordic AB har säte och fabrik i Kilafors.


Applikationsexpert Sverige

 

för i första hand våtstyrkemedel och hydrofobering av papper och kartong.

Vi söker dig med en bakgrund från antingen leverantörsledet eller inom massa- och papperstillverkning. Din teoretiska bakgrund bör vara inom processkemi, organisk kemi eller liknande. Som individ är du en driven problemlösande teamplayer som alltid sätter kundens behov i främsta rummet och som trivs med svåra och komplexa utmaningar ute på fältet. Du ser fördelarna med att arbeta inom ett mindre företag under devisen – frihet under ansvar!

Viktigt även att du är resultatinriktad, initiativrik och har en bra balans mellan din utåtriktade läggning och analytiska förmåga. Vill du kunna erbjuda kunden ett mer nära, flexibelt och fokuserat leverantörssamarbete, är Mare rätt arbetsgivare för dig!

Du kommer att bli en viktig del av vår nordiska marknadsorganisation och för rätt person finns goda möjligheter att påverka bl.a. produktstrategi och -utveckling. En stor del av det tekniska service- och applikationsarbetet utförs på plats hos kund, varför du måste vara beredd på en del resande. Vi ser gärna att du bor strategiskt rätt med avseende på vårt kundsegment.

I din nya roll kommer du att rapportera till den nordiske försäljningschefen med ansvar för den svenska marknaden och din uppgift blir att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga tekniska support och applikationsstöd. Du kommer även att kunna tillgripa externa resurser utanför den lokala organisationen.

 

Skicka din ansökan senast 1 mars 2015 till lilian.whitehead@marenordic.se.

Har du frågor kring tjänsten ringer du VD,Göran Larsson, +46 70 625 4526 eller försäljningschef, Andrea Muzzi, +46 70 240 2116.

 

Ladda ner tjänsten som pdf

 

 

www.mare.com

 

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012