Produktionschef till massabruket i Mörrum - Södra

27 jan 2015

Södra söker ny produktionschef till massabruket i Mörrum

 

 

Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden?

Under 2014 beslutade Södra investeringar motsvarande 5,1 miljarder kronor för att öka massakapaciteten. För Södra Cell Mörrums del innebär det en investering om cirka 700 MSEK för ökad massaproduktion och en ännu bättre kvalitet. Vi bygger nu en ny flisfabrik och en av våra två massalinjer utvecklas. Genom dessa investeringar möter vi våra kunders ökade efterfrågan på såväl barrmassa som den växande textilmassan.

Nu när vår produktionschef har valt att gå till nya utmaningar söker vi en ersättare som vill fortsätta bidra till Södra Cell Mörrums utvecklingsresa.

 

Hur ser din dag ut?

Som produktionschef leder du vår driftorganisation. Det innebär att du, tillsammans med dina medarbetare, ansvarar för den dagliga driften såväl som utvecklingsarbetet. Stort fokus ligger på att fortsätta utveckla en flexibel organisation där kompetenta och motiverade medarbetare ständigt förbättrar verksamheten.

Ansvarsområdet är hela driftorganisationen, ca 190 medarbetare. Du ingår i brukets ledningsgrupp och bidrar till hela Södra Cell Mörrums utveckling och framgång.

 

Vem är du?

Du har erfarenhet som ledare, du är driven och har ett stort intresse för människor. Detta kombinerar du med en ingenjörsutbildning, gärna på civilingenjörsnivå. Arbetserfarenhet från processindustrin är ett krav, från massaindustrin meriterande.

Rollen som produktionschef innebär ett nära samarbete med övriga avdelningar och andra enheter inom Södra. Det ställer krav på att du är bra på att skapa goda relationer genom en utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Du behöver ha strategisk förmåga för planering och utveckling, samtidigt som du har ett naturligt engagemang och intresse i det operativa arbetet. Du initierar och driver förändrings- och utvecklingsprocesser i verksamheten och du sätter tydliga mål som du följer upp tillsammans med dina medarbetare.

 

Vad erbjuder vi?

Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. Hos Södra ges du förutsättningar för att utvecklas, genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, produktivitetsarbete och möjlighet att delta i eller leda projekt.

Låter detta intressant? Vill du veta mer om tjänsten och vad det innebär att arbeta på Södra Cell Mörrum, är du välkommen att höra av dig till oss. Stefan Sandberg, platschef, på telefon 070-638 78 78 eller Ann-Charlotte Ramström, HR-chef, på telefon 0454-597 54.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 15 februari, 2015 . Du ansöker via länken, Sök tjänsten, nedan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Södra tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


 

Sök tjänsten

 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012