Utbildare i Pappersteknik och Utbildare i Sulfatmassa - Creando Training

16 dec 2014

 

Creando Training är ett utbildningsföretag där kundnytta, engagemang och nytänkande är viktiga ledstjärnor. Vi lägger resurser på att hitta smarta lösningar för varje projekt. Dessutom är vi snälla. Kunderna behöver inte leta efter några finstilta reservationer i offerten och oroa sig för att vi inte skulle göra vårt yttersta. De anställda får stort eget ansvar,utmaningar och den härliga känslan att tillsammans med trevliga kollegor leverera kvalitettill nöjda kunder.

Sedan starten 2007 har vi genom att hålla fast vid vår idé att leverera bra utbildningar vuxit steg för steg till att nu vara ett ledande utbildningsföretag för svensk skogsindustri.

 

Det senaste året har vi tagit steget utomlands och har för avsikt att växa ytterligare internationellt. Därför söker vi en smart och snäll

Utbildare i Pappersteknik

för i huvudsak internationella projekt där utbildning inom produktion och utveckling av utbildningsmaterial är huvuduppgifterna. Beroende på din bakgrund kan det också bli utbilning inom andra områden. Hör av dig till oss om du är en fena på att utbilda inom pappersteknik, är bra på skriftlig och muntlig engelska och intresserad av i huvudsak internationell placering. När du arbetar i Sverige finns det plats på vårt kontor i Karlstad, men du kan lika gärna arbeta hemifrån. Tjänsten är en heltidsanställning.

 

Vi har många olika utbildningar inom sulfatmassatillverkning och flera projekt på väg in. Vi söker därför en smart och snäll

Utbildare i Sulfatmassa

för tillfälliga projekt. Våra uppdrag sträcker sig över hela fiberlinjen och kemikalieåtervinning. Beroende på din specialitet, kan du komma att bli inblandad även i andra moment.Vi tror att du har arbetat länge inom produktion eller konsultbolag och är insatt i aktuell teknik. Du är en god utbildare och har ett intresse för att utvecklas själv och att utveckla andra. Du arbetar för oss i form av konsultuppdrag eller projektanställningar.

 

 

Du är en självgående och engagerande person som delar våra kärnvärden djupt i ditt hjärta.(Läs mer på creando-training.se). Du trivs i en omgivning som har nära till skratt och högt till tak.

 

Vi ser fram emot ett smart och snällt mejl från dig till smartosnall@creando-training.se

Tack, snälla!

 

 

Tjänsterna i PDF-format

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012