Sales Manager Eastern Europe - Fiskeby

21 nov 2014

 

Fiskeby söker en

Sales Manager Eastern Europe

 

I din roll som Sales Manager Eastern Europe representerar du Fiskeby Board och varumärket MULTIBOARD i region Östeuropa, vilken inkluderar Baltikum, Ryssland, Polen och Finland. I tjänsten riktar du din uppmärksamhet mot såväl befintliga kunder som potentiella. Med hjälp av din goda produktkunskap, höga aktivitetsnivå samt ditt strukturerade och uthålliga arbetssätt säkerställer du uppfyllelse av överenskomna mål. Kunderna utgörs av konverterare men även end users. Du identifierar potentiella kunder, marknadsför och säljer in våra produkter. Du definierar överenskommelser gällande prissättning och leveranser samt ser till att dessa efterföljs. Vidare lägger du ett stort engagemang på att utveckla befintliga relationer i syfte att säkra ett fortsatt gott samarbete. God reklamationshantering är av stor vikt i denna strävan. Rätt person vågar utmana traditionella arbetssätt i syfte att bemöta kundernas önskemål. Även internt verkar du för ett väl fungerande samarbete mellan olika avdelningar som bygger på ömsesidig respekt och förståelse för varandras utmaningar. Du initierar, skapar och värnar om funktionella och effektiva kommunikationsvägar.

 

Kvalifikationer

  • Med fördel akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik
  • Flerårig erfarenhet av försäljning inom förpackningsindustrin
  • God förhandlingsvana på strategisk nivå
  • God engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av försäljning på den östeuropeiska marknaden är meriterande

 

Vi erbjuder

Fiskeby Board är ett anrikt bruk som satsar stort på utveckling för framtiden - både när det gäller mjuka och hårda värden i företaget. Visionen ”Ledande genom ett vinnande team” skapar engagemang och stolthet hos medarbetarna samt sätter en tydlig prägel på företagskulturen. Rollen som Sales Manager Eastern Europe medger en kombination av strategiskt och operativt arbete samt en möjlighet att göra skillnad. Fiskeby Board har en tight organisation med korta beslutsvägar samt en stark engagerad ägare.

 

Kontakt

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Eva Hartzell på K2 Search AB, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande. Sök tjänsten på K2Search

 

 

 

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012