Fabrikschef, Vallviks Bruk - Rottneros

21 nov 2014

Vallviks Bruk AB och Rottneros Bruk AB ingår i Rottneroskoncernen. Rottneros AB är noterat på NASDAQ OMXStockholm och har en omsättning på 1,5 miljarder kronoroch 265 anställda. Rottneroskoncernen är en ledande, fristående och flexibel producent av kundanpassad högkvalitativ avsalumassa. Rottneros ledstjärna är ett tydligt ansvarstagande och engagemang. Koncernen har idag en uttalad ambition att bli ”bäst i klassen”.

 

Rottneros söker morgondagens medarbetare:

Fabrikschef, Vallviks bruk AB, ny tjänst


Tycker du om att jobba i en utvecklande miljö? Brinner du för det du gör? Vill du göra skillnad? Du kommer i så fall att vara en mycket viktig person när vi nu formar laget som ska ta oss till toppen! Som fabrikschef ansvarar du för att utveckla och optimera fabriken Vallviks bruk. Du ansvarar för organisationerna inom drift och underhåll med fullt budgetansvar. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Som fabrikschef ansvarar du för att leda och fortsätta verksamhetens goda utvecklingsarbete. Du är själv aktiv i den löpande verksamheten med daglig problemlösning samtidigt som du är den som har helhetsansvaret och driver verksamheten mot uppsatta mål.

I din roll upprättar och följer du upp produktions-, kostnads- och investeringsbudgetar.Vi söker dig som trivs i ledarrollen och har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare att nå uppsatta mål. Du har civilingenjörsexamen och flerårig erfarenhet av operativt ledarskap inom processindustrin med ansvar för ekonomiska frågor.

 

Läs mer och ansök via referensnummer 39108. För mer information kontakta:

Maria Nyberg, Poolia, tel 072-711 04 90 eller

Ida Mörtsell, Rottneros, tel 073-021 70 01

Läs mer och sök tjänsterna på poolia.se.

 

Ladda ner tjänsten som pdf

 

 

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012