Processingenjör - Rottneros

3 sep 2014

 

Rottneros Bruk i Värmland ingår i koncernen Rottneros AB, noterat på Stockholmsbörsen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av mekanisk pappersmassa för avsalu. Se även www.rottneros.com.

Processingenjör

Produktion och energi

 

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa). Produktportföljen är starkt nischad mot specifika slutanvändningsområden med höga krav. En allt större del av produktionen går idag till de växande segmenten kartong och tissue och till intressanta specialapplikationer.

Ditt ansvar kommer att gälla processteknisk utveckling vid brukets båda produktionslinjer samt ansvar för energioptimering. Genom ett systematiskt utvecklings- och uppföljningsarbete kommer du att på ett konstruktivt sätt starkt medverka till fabrikens fortsatta utveckling. Arbetsuppgifter är exempelvis utvecklingsprojekt gällande produktkvalitet eller energianvändning, arbete med utveckling av massan genom olika fiberbearbetningar eller tillsatser och inställningar av olika processteg. Resor till kunder ingår också i befattningen.

Vi söker främst dig med ingenjörsbakgrund inom massa/papper, maskin, kemi eller energi och med erfarenhet från branschen eller annan processindustri. Vi vill även se dig med relevant utbildning men än så länge utan arbetslivserfarenhet som sökande till denna roll. Förutsättningen är då, att du har intresse och fallenhet för analys och utredningsarbete parallellt med en påtagligt resultatorienterad läggning. Vi letar efter en processingenjör med initiativkraft och eget driv!

Vi erbjuder en varierad och kompetensmässigt mycket utvecklande vardag, med ett brett ansvar och ett självständigt arbete som spänner över många olika områden. Som specialist på ett innovativt och internationellt verkande bruk kommer du att få hantera frågor som rör allt från inkommande virke över direkt produktions- eller produktrelaterade frågor och till samarbetsprojekt med kunder i många olika länder.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 21/9  via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-08468). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.


 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012