Manager Technical Sales - Rottneros

3 sep 2014

 

Rottneros Bruk i Värmland ingår i koncernen Rottneros AB, noterat på Stockholmsbörsen. Rottneros Bruk AB är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av mekanisk pappersmassa för avsalu. Se även www.rottneros.com.

Manager Technical Sales

med kommersiellt intresse

 

Rottneros Bruk producerar och marknadsför världens bredaste sortiment av High-Yield Pulp (CTMP och slipmassa). Produktportföljen är starkt nischad mot specifika slutanvändningsområden med höga krav. En en allt större del av produktionen går idag till de växande segmenten kartong och tissue och till intressanta specialapplikationer.

Technical Sales är en nyckelfunktion inom bruket och förväntas medverka till brukets fortsatta positionering på marknaden. Som både strategiskt och operativt ansvarig för Technical Sales vill vi att du som länk mellan marknad, utveckling och produktion medverkar till att vidareutveckla Rottneros massaerbjudande och att du också hjälper våra kunder att utnyttja våra massor optimalt. Räkna med en till två resor i månaden inom Europa och Asien.

Funktionen rapporterar till VD för bruket och ingår i ledningsgruppen vid Rottneros Bruk. Du får därmed goda möjligheter att aktivt medverka till att vidareutveckla bruket i ett brett perspektiv. Vi ser även möjligheter att koppla ett kommersiellt ansvar till funktionen.

Vi söker dig med relevant ingenjörsbakgrund och med erfarenhet och kompetens inom kartong eller papperstillverkning. Rollen förutsätter vid sidan om goda applikationskunskaper också ett kommersiellt intresse.

Vi erbjuder en utåtriktad och tekniskt mycket intressant och kompetensmässigt bred och utvecklande roll vid ett bruk med korta beslutsvägar. Du kommer att ges stort mandat att utveckla rollen.

Välkommen att registrera din ansökan senast den 21/9  via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-08467). Eventuella frågor besvaras av Agneta Tunbark vid Mercuri Urval, tel 019-19 68 11.


 

 


Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012