Direktör FoU - SCA Forest Products

20 aug 2014

Direktör FoU

till SCA Forest Products, Sundsvall

Vi söker en direktör för forskning och utveckling till SCA R&D Centre. Som direktör för FoU rapporterar du till SCA Forest Products VD och ingår i affärsenhetens ledningsgrupp.


Vi söker en direktör för forskning och utveckling till SCA R&D Centre. Som direktör för FoU rapporterar du till SCA Forest Products VD och ingår i affärsenhetens ledningsgrupp. Som direktör för FoU leder du en högkvalificerad organisation med uppgift att utveckla produkter och processer inom affärsenheten. Du ansvarar för samordning av innovationsverksamheten samt för SCAs externa kontakter gentemot universitet och institut inom forskning och utveckling.

Befattningen kräver en god ledare med strategiskt tänkande och förmågan att se helheten.

Läs mer om tjänsten och ansök via www.sca.com/vacancies senast den 15 september 2014.

 

SCA Forest Products producerar papper för förpackningar och tryck, massa, sågade trävaror och förnybar energi. SCA Forest Products förvaltar också SCAs stora skogsinnehav och försörjer SCAs svenska industrier med virkesråvara samt erbjuder kostnadseffektiva transportlösningar. SCA är ett ledande globalt hygien- och skogsindustriföretag. Vi utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter, mjukpapper och skogsindustriprodukter. Försäljning sker i cirka 100 länder under många starka varumärken, som de globalt ledande TENA och Tork.

 

Klicka här för PDF

 

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012