Utvecklingsingenjör till DomInnova - Domsjö Fabriker

1 okt 2013

 

Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker söker en utvecklingsingenjör till Innovations- och utvecklingsavdelningen DomInnova.

Avdelningen ansvarar för företagets produktutveckling. Även teknisk kundsupport för affärsområdet cellulosa ingår i uppdraget liksom utvecklingsprojekt inom samtliga affärsområden; cellulosa, lignin och etanol. DomInnova har en aktiv roll inom Aditya Birlas affärsområde Pulp and Fibre beträffande utveckling av specialcellulosa och bioraffinaderi-produkter. DomInnova ansvarar även för Domsjö Fabrikers medverkan i långsiktiga forskningsprojekt tillsammans med universitet och högskolor.

Vi söker en utvecklingsingenjör med produktutveckling som främsta arbetsuppgift. Arbetet sker i samarbete med avdelningens utvecklingsingenjörer och övrig organisation inom såväl Domsjö Fabriker som affärsområdet Pulp and Fibre samt de externa nätverken av företag och universitet.

Vi söker dig med god kunskap inom cellulosakemi och cellulosateknik samt relevant akademisk examen. Erfarenhet och kunskap av viskosprocess är extra meriterande liksom erfarenhet av att arbeta i projekt. Som person är du nyfiken, engagerad och uppskattar samarbete. Engelska behärskar du i tal och skrift och du är beredd på att resa.

Låter det intressant? Närmare upplysningar om tjänsten, våra kontaktpersoner och hur du söker, finns att läsa på www.domsjo.adityabirla.com

Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2013

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012