Produktionsingenjör - Hallsta pappersbruk

15 aug 2013

Holmen Paper Hallsta tillverkar journal- och bokpapper och ingår i Holmen Paper AB, som är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping, Hallstavik och Madrid. Produktionskapaciteten uppgår till cirka 2 miljoner ton per år. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet anställda cirka 2 200. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmenkoncernen.

Hallsta pappersbruk söker

Produktionsingenjör

Holmen Paper ingår i Holmen-koncernen och är en av Europas ledande tillverkare av tryckpapper. Ett av våra bruk är Hallsta Pappersbruk som ligger i det vackra Roslagen. Här tillverkas trähaltigt tryckpapper för bland annat böcker, direktreklam och magasin. Vi tillverkar nära 700 000 ton papper per år på tre pappersmaskiner.

Förändringsarbetet inom Holmen paper är intensivt och innebär stort fokus på utveckling av verksamheten genom effektivisering av processer, organisation och arbetssätt. Som produktionsingenjör kommer du främst att arbeta med utveckling av våra processer.

Till den här tjänsten söker vi dig som har civilingenjörsutbildning eller motsvarande, kombinerat med gedigen kunskap om pappersmaskiner eller tillverkning av termomekanisk massa (TMP). Vi ser helst sökanden med erfarenhet från andra pappersfabriker eller från leverantörssidan.

Du är kommunikativ och bra på att leda och engagera människor i din omgivning. Dessutom är du intresserad av utvecklings- och förändringsarbete och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska och engelska.

Läs mer

På www.holmen.com kan du läsa mer om tjänsten och lämna din ansökan. Vill du veta mer, ring eller e-posta någon av våra kontaktpersoner:

Pierre Aggarwal, Produktionschef, eller Cathrin Andersson, HR-strateg.

Fackliga representanter är Anna Edebo för Sveriges Ingenjörer, Jörgen Åkerlund för Unionen och Benny Olsson för Ledarna. Samtliga nås via vår växel 0175-260 00.

Du kan också kontakta dem via e-post enligt principen förnamn.efternamn@holmenpaper.com

Välkommen med din ansökan senast den 10 sep 2013.

Läs mer på holmenpaper.com.

Fler annonser i denna kategori
7 aug 2012